top of page
Ara
  • Yazarın fotoÄŸrafıALO YUK TAKSÄ°

Yük Taksi

Güncelleme tarihi: 2 Eki 2023




Yük Taksi Nedir ?


Kapasite bakımından sarı ticari taksilerden daha büyük taşıma kapasitesine sahip olan ve nakliye kamyonetlerine kıyasla daha ekonomik bir seçenek olan "Hafif Yük Taksi" hizmeti, eşyalarınızın taşımacılığını sağlamaktadır.

Hafifyuktaksi.com olarak, 1-2 parça eşyanızı, 500 kg'a kadar doblo dolusu veya transporter araçlarımızla 1000 kg'a kadar olan hafif yükleri, İstanbul'un tüm ilçelerine %50'ye varan fiyat avantajıyla taşımaktayız. Size tahsis edilen hafif ticari araçlarla teslimat hizmetini en geç 2 saat içinde gerçekleştiriyoruz.

Özellikle az eşya taşıma veya tek eşya taşıma gibi ihtiyaçlarda, bu tür küçük miktarlı eşyaları nakliye kamyonetlerine göre daha ekonomik ve daha verimli bir şekilde taşımak gerekmekteydi. Bu nedenle firmamız, hafif yük taksi veya yük taksi adı verilen bu hizmeti sunarak bu sıkıntılı duruma çözüm getirmiştir.

Hafif ticari araçlar ve özellikle küçük ve orta ölçekli araçlarla gerçekleştirdiğimiz hafif yük taksi hizmeti, taksi hizmeti ile kamyon taşımacılığı arasında bir orta yol sunmaktadır. Kapasite açısından taksiye göre daha fazla taşıma imkanı sunarken, kamyon veya kamyonet taşımacılığına kıyasla daha ekonomik bir çözümdür.

Hafif ticari araçlar arasında Fiat Doblo, Fiat Ducato, Ford Transit gibi araçlar veya orta ölçekli transporter panelvan araçları kullanarak, 1000 kg'a kadar küçük eşyaları veya bir araç dolusu eşyayı güvenli bir şekilde İstanbul'un her bölgesine taşıyoruz.

İstanbul Nakliye Taksi Hizmetimiz, iki yaka arasındaki ulaşım sorununu ortadan kaldırarak, herhangi iki ilçe arasında hafif eşya taşımacılığı hizmeti sunmaktadır. Araçlarımız sayesinde, İstanbul'un herhangi bir ilçesine daha düşük fiyat avantajıyla hızlı ve güvenli bir taşıma gerçekleştirilir. Hem bireysel eşyalarınızı hem de ofis eşyalarınızı veya firma yüklerinizi, personel ve araç masrafları olmadan güvenli bir şekilde taşıma olanağı sunarız



12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Kamyonet Taksi

Doblo Taksi

bottom of page