top of page
Ara
  • Yazarın fotoÄŸrafıALO YUK TAKSÄ°

Hafif Yük Taşıma

Güncelleme tarihi: 22 Eyl 2023




Hafif Yük Taşıma Nedir ?


Hafif yük taşıma hizmetimizle, sadece sizin eşyanızı taşıdığımızı belirtmek isteriz. Size özel olarak tahsis edilmiş hafif ticari araçlarımızla 1000 kg'a kadar olan eşyalarınızı dilediğiniz adrese en fazla 2 saat içinde teslim ediyoruz.

Bireysel veya kurumsal eşyalarınızı, neredeyse taksi fiyatına denk gelen bir ücretle İstanbul'un tüm ilçelerine taşıyoruz ve bunun için ekstra bir ücret talep etmiyoruz. Hafif yük taksi hizmetimiz, uygun fiyat avantajı sayesinde neredeyse %50'ye varan bir fiyat avantajı sunmaktadır.

1-2 parça eşyanızı, tenteli nakliye kamyonetlerine ihtiyaç duymadan ekonomik fiyatlarla taşıma hizmeti sunuyoruz. Bu sayede eşyalarınızı güvenli ve hızlı bir şekilde taşımanızı sağlamakla birlikte, gereksiz masraflardan kaçınmanızı da sağlamaktayız.


Hafif Yüklerinizi Alo Yük Taksile ile Taşıma Avantajlarınız Nelerdir ?


Türkiye'nin en büyük vilayeti olan İstanbul gibi 39 farklı ilçenin bulunduğu bir bölgede, herhangi iki ilçe arasında basit ve hızlı nakliye ihtiyaçları sıkça ortaya çıkabilir. Özellikle öğrenci eşyası taşıma veya tek parça eşya taşıma gibi düşük miktarlı eşyaların taşınması için küçük nakliye araçlarına gereksinim duyulabilir.

Bu bağlamda, toplamda 1000 kilograma kadar olan eşyalarınız veya firma ürünleriniz için firmamız hafif yük taşıma hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmet sadece bireysel müşterilerimize yönelik değil, aynı zamanda kurumsal müşterilerimize de sağlanmaktadır. Özellikle kurumsal müşterilerimiz, bu hizmeti daha yoğun bir şekilde talep etmektedir. Organizasyon firmaları, hırdavat firmaları ve diğer kurumsal işletmeler, firmamızla anlaşma yaparak periyodik olarak hizmet almaktadır.

Hafif yük taşıma hizmeti, adından da anlaşılabileceği gibi yük tonajı düşük olan eşyaların taşınması için idealdir. Örneğin, organizasyon firmaları özel gün etkinlikleri için hazırladıkları ürünleri, pleksi masaları, balonları ve benzeri malzemeleri hafif yük taksi ile istedikleri noktaya taşıtabilirler.

Kırtasiye işletmeleri, tekstil atölyeleri, hırdavat mağazaları, gıda işletmeleri veya tuhafiye dükkanları gibi çeşitli sektörler, pratik ve düşük miktarlı yük taşıma ihtiyaçları için firmamıza başvurabilirler.

Bireysel müşterilerimiz de bu hafif yük taşıma hizmetinden faydalanabilirler. Örneğin, buzdolabı, çamaşır makinesi veya televizyon gibi küçük ev aletlerini, toplamda 1000 kilogram'ı aşmayan eşyalarını taşıtabilirler.

23 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Yük Taksi

Kamyonet Taksi

Doblo Taksi

bottom of page